tiistai 27. huhtikuuta 2010

Päivä jona Tampere pysähtyi



Esipuhe

Tänä synkkänä kevätpäivänä, perustin blogin. Se ei ollut erikoinen päivä, hieman lämmin ja sateinen.
Löysin viimein tarkoituksen tälle kaikelle ja sen tarkoituksen tulen jakamaan teille vielä monesti.
Olen se salainen numerotorni, joka vielä viestittää rajan takaa totuuksia, joita kukaan ei ymmärrä ja harvat enää kuuntelevat.

Syy ja seuraus

Tässä blogissa tulemme käsittelemään eri aiheita tosi-tv julkkiksista progemusiikkiin, alkoholista leivontaan, sekä kaikkeen mikä jokainen päivä meitä vaivaa, tökkii, naurattaa, inhottaa tai vain mietityttää.

Tulen jakamaan kanssanne ajatuksiani myös erilaisista internet ilmiöistä ja näiden ilmiöiden sisällöstä sekä todenperäisyydestä.

Vesa Keskinen ja kultainen Sampo

Ensimmäisenä blogimerkintänäni aloitan, jo ylhäällä tarkkaavaisimpien huomaaman, Vesa Keskisen uuden "Reality-shown" käsittelyn. Pääset parhaiten jäljille tästä.
Kyseessä on siis herra Keskisen oma tosi-tv ohjelma, mistäs muustakaan kuin omasta Tuurin kyläkaupastaan!

"Tuuri-ohjelmassa seurataan Veljekset Keskinen Oy:n Kyläkaupan arkea ja juhlaa. Se näyttää millaista on massiivisten tavaravirtojen, palveluiden ja majoituksen hallinta, kun asiakkaita on parhaimmillaan jopa 50 000 päivässä."


Hyvät ihmiset, minä esitän yhden välikysymyksen; mitä helvettiä?
Onhan se jo nähty, että kristityt perustavat oman TV-kanavan, josta esitetään vain kotivanhemmille ja lapsille sopivaa viihdettä, Kymppitonnia.
Ymmärrän toki, että jo keski-iän ylittäneet ihmiset haluavat päästä nopeasti kauppaan ja kaupasta pois, että pääsevät kotiinsa katsomaan ohjelmaa kaupasta.

Olen joskus törmännyt tällaiseen internetissä ja se alkoi "Yo dawg..."

"Jokaisella Tuuriin saapuvalla on oma tarinansa ja näistä tarinoista syntyy ohjelma, joka on kuin suomalaisen kesäloma, vilpittömän hyväntuulinen ja rento.
Ilmoittaudu mukaan kuvauksiin!"


Olen nähnyt elokuvan, jossa saunovista miehistä koostettiin heidän elämänsä tarina ja se elokuva oli koskettava kaikessa karuudessaan.

Mutta Juha 52 vuotta, joka on tullut ostamaan vaimolle virtsankarkailusuojia ei ole koskettava, kiinnostava saatika edes katselun arvoinen. Ja silti, joka päivä näitä ohjelmia tulee lisää ja jokainen ohjelma kerää entistä enemmän katsojia kotisohvilta

Tämähän on edelleen vain mielipide joka huudetaan kalliolta vuoristoon, mutta näistäpä se kansan tahto yleensä koostuu, pienistä huudoista loputtomaan maailmaan.

Minä valmistuin elämän koulusta ja lopputyönä vedin aikoinani television piuhat seinästä ja annoin digiboksini keräykseen. Ostin tilalle kirjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti