maanantai 18. lokakuuta 2010

Parkkeeraamisen maailma, osa 2

Olen päättänyt ruveta pitämään kirjaa Hämeessä tapahtuvasta kummallisesta perinteestä, nimittän auton parkkeeraamisen maailmanennätyskisoista. Normaalisti en moisiin kisoihin niin kiinnittäisi huomiota, mutta kun nämä ryökäleet tekevät huomioimatta jättämisen lähes mahdottomaksi.

Syy, mutta missä ihmeessä on seuraus?

Kesäisiä kuvia selaillessa ja etsiessäni taas niitä pieniä iloja aurinkoisesta päivästä, osui kuvien joukkoon taas yksi oman elämänsa supersankari, nimittäin Hämäläinen parkkeeraaja.
Kuten todistuskuvasta H ilmenee, on parkkeeraus tehty jälleen kaikkien normien, lakien ja ylipäänsä terveen järjen mukaisesti:


Kuten kuvasta huomaamme, on alunperin kauppa tarkoittanut parkkipaikat suoraan pysäköitäviksi. Parkkipaikalle mahtuu noin 12 autoa vierekkäin.
Täytyy kyllä myöntää, että melko luovasti mies osasi käsitellä kovan onnen ooppeliaan että sen noinkin sutjakkaasti sai peruuteltua ruutuihin. Takana seisovaa pakettiautoakin piti oikein pää ikkunasta pitkällä tihrustaa ettei vahingossa kylkeen tömäyttäisi.

Itse en voinut kuin napata kuvan, näyttää peukalolla hyväksyntäni ja ajaa paikalta kohti uutta parkkeeraamisen riemuvoittoa etsien.

Hei Hoi autokansa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti