perjantai 3. kesäkuuta 2011

Työhakmemus ja Curriculum Vitae


Tässä tuli suomen työtilannetta punnituksi ja omaa työasemaansa ajateltua.
Päädyin lopputulokseen, jossa ihminen (Homo sapiens) saisi työtä niin varmana, että sillä saataisiin työttömyys loppumaan tässä maassa. (paitsi maaherrat, kun ne saa palkkaa siitä, etteivät vaan tekisi töitä)
Laadimpa siis kirjallisen työhakemuksen, joka takaa teille jokaiselle työtä, oli kesä tai talvi, routa tai helle.

"Työhakemus [etunimi] [sukunimi]

Oletko menossa juhliin, mutta tuli ryypätyksi eilen tämän päivän taksirahat? Eikö bussikuski ottanut kyytiin? Veikö ystäväsi poliisi auton, kortin ja avaimet? Ei hätää, minä hoidan sinut perille nopeasti ja halvalla. Kuljetuksen niin juhliin, kuin arjen pienempiinkin toimituksiin. Bensan hinnalla ja vain vähän ajopalkkaa. Kun taksi vie sinut keskustaan, samalla rahalla Datsun Cherryni kehrää sinut jo mökille.

Loppuiko koulu ja pitäisi päästä juhlimaan, mutta ikä ei anna periksi?
Nyt alkoholin haku kaupasta, iästä viis! Juoman hinta + ALV sekä 10-20 euron kertahakupalkkio, riippuen alkoholin määrästä ja laadusta.
Ylimääräisen 10 euron hintaan saat vuokrattua minut puistoon mukaan istumaan, jos poliisi sattuu paikalle, voitte työntää alkoholikasan minun viereeni ja sanoa että "Juomat ovat tuon sedän".

Kesän ainoa viikonloppu kun pitäisi päästä laskemaan vene, leikkaamaan nurmikko ja laittamaan pontikka keittymään, mutta pomo pisti viikonloput töitä?
Tilaa nyt minut viikonlopputyövahdiksi. Pukeudun teiksi ja menen työpaikallenne tekemään työnne ja takaan ettei pomo edes huomaa eroa. (mahdollisesta työnteon laadusta johtuvasta palkankorotuksesta peritään lisämaksu) Naisten kohdalla hintaan lisätään karvanpoistogeelin ja sukkahousujen hinta.

Rahat loppu, mutta olisi pakko ostaa jotain?
Minä heitän kympin, heitä viisitoista euroa takaisin kun on rahaa. Joustava maksuaika ja luonteva "kaverivippi" ei edes tunnu velalta!
(takaisinmaksun venyessä, periminen ulkoistetaan Perintä Ivan & Boris Oy:lle)"


Noin! Mikäli ei tällä hakemuksella tule töitä loppuiäksi, niin on se jo hakijassa vika.
Minä ehdollistuin kuulkaa ajan myötä, tehkää tekin niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti